برگزیدگان محور دستاورد تاثیرگذار

در

دومین جایزه ملی یادگیری الکترونیکی

کیدورا، به‌عنوان نخستین اپلیکیشن سلامت دیجیتال شخصی‌سازی‌شده در حوزه آموزش و توسعه مهارت‌های والدگری، با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی طراحی شده است. این اپلیکیشن، والدین را در فرایند تربیت و رشد کودکان با ابزارهای آموزشی مدرن همراهی می‌کند و به آن‌ها امکان می‌دهد تا با روش‌های علمی و شخصی‌سازی‌شده، به پرورش استعدادها و تقویت مهارت‌های شناختی، زبانی، عاطفی و اجتماعی فرزند خود بپردازند.
 
بوبام‌زی، به عنوان اولین پلتفرم تولید بازی آموزشی ایران‌ساخت، یک محیط نرم افزاریِ امن، جذاب، تعاملی و یکپارچه در فضای وب برای تکمیل و تثبیت آموزش در یادگیرندگان دبستانی (از طریق بازی و سایر محتواهای تعاملی) فراهم می‌کند. این محصول یک ابزار مکمل در اختیارِ آموزگار قرار می‌دهد که دارای بانکی از بازی‌های متنوع درسی و مهارتی برای هم‌افزایی بین آموزگاران است. در نهایت، با ثبت داده‌های مربوط به جزئیات فعالیت‌های هر دانش‌آموز، پس از داده کاوی و تحلیل داده‌ها، روند رشد هر دانش‌آموز در طول سال‌های تحصیل وی ثبت خواهد شد. این بانک داده‌های عملکردی، زیرساخت مطلوبی برای هوشمندسازی آموزش و یادگیری شخصی‌سازی شده از طریق بکارگیری هوش مصنوعی فراهم خواهد نمود تا تجربه یادگیری مؤثرتر و شیرین‌تری برای دانش‌آموزان رقم زد.
 
آناتومیار، نتیجه سه سال تلاش تیمی جوان و متخصص است که برای حل مشکلات آموزش سنتی، پلتفرمی مبتنی بر هوش مصنوعی و واقعیت افزوده توسعه داده‌اند. این پلتفرم به دانش‌آموزان امکان مشاهده سه‌بعدی اندام‌ها و دیگر مفاهیم درسی همچون دروس: ریاضی، فیزیک، شیمی، زمین شناسی، زیست شناسی، علوم، هندسه و فارسی را بدون نیاز به عینک‌های هوشمند و تنها با استفاده از گوشی همراه و تارگت‌های مخصوص فراهم می‌کند. با قابلیت‌هایی مانند چرخش ۳۶۰ درجه و زوم پیشرفته، این سرویس مفاهیم پیچیده درسی و یادگیری را به‌صورت تعاملی برای مقاطع تحصیلی از اول ابتدایی تا دوازدهم آموزش می‌دهد.